Laurent Hô & DJ Rheeza at GROUND ZERO FESTIVAL 2014

Laurent Hô & DJ Rheeza will perform at GROUND ZERO FESTIVAL 2014 next saturday !!!
Watch the early rave stage !!!

laurent-ho-721x721

Laurent Hô

Als raver van het eerste uur in hardtechno, early, industrial, terror en hardcore is Laurent Hô absoluut familie van Ground Zero Festival geworden. De Franse Laurent Hô keert dit jaar voor de 6e keer terug op Ground Zero Festival. Dit jaar zal Laurent Hô de stevigere kant van early hardcore presenteren.
Rheeza-721x721

Rheeza
Een Ground Zero Resident, Zo zou men Rheeza inmiddels wel kunnen noemen met haar 4 optredens op rij in de early hardcore area!. Telkens weer draait zij Ground Zero Festival volledig plat! Kijk maar naar de video’s! Wat is haar geheim? up-tempo, energieke en luide hardcore!